YogaHeart

Hatha Yoga

Maandag: 9.00 uur
Dinsdag: 20.30 uur
Woensdag: 19.00 uur

Yin Yoga

Dinsdag: 19.00 uur
Woensdag: 9.00 uur
Woensdag: 20.30 uur

Liza van Yogastudio Yogaheart geeft Hatha en Yin yoga. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen om persoonlijke aandacht en afstemming op jouw mogelijkheden te garanderen. De focus ligt op je goed voelen en ontspannen, je geest verbinden met je hart, weer in contact komen met je lichaam en je lichamelijke flexibiliteit en conditie verbeteren. De yogalessen duren gemiddeld 75 minuten waarbij we aandacht geven aan ademhalingsoefeningen (pranayama), lichamelijke yogahoudingen (asana’s) en meditatie- en ontspanningsoefeningen.

Wat is belangrijk tijdens de yogalessen?

Je volgt een yogales helemaal voor jezelf, om je lichaam en geest te geven waar het behoefte aan heeft. Het draait niet om het wel of niet kunnen van de hoofdstand of om wat de yogi op de mat naast je aan het doen is. Presteren is onbelangrijk en in iedere les benadrukken we hoe het belangrijk het is om te accepteren waar jij op dit moment bent en om aardig voor jezelf te zijn. Alleen op deze manier breng je je geest tot rust, ontspan je je spieren en kan je alles volledig loslaten.

Daarnaast vinden we het bij YogaHeart belangrijk om de yogalessen af te stemmen op jouw eigen mogelijkheden. Heb je blessures, zoals nekklachten, rugklachten of problemen met je schouders of polsen, laat het ons weten. Yoga kan, indien het op een juiste manier uitgevoerd wordt, milde klachten verlichten of zelfs verhelpen.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.yogaheart.nl

print